Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

No Passaran!

Μέθοδοι που θυμίζουν άλλες, σκιώδεις εποχές... 


Βαναυσότητα και σαδισμός, παραδοσιακή κληρονομιά της "γρουσούζας" επταετίας. Τεχνολογία στην υπηρεσία της καταστολής και της κατατρομοκράτησης. Δημοσιογραφία και ανταπόκριση από αργυρώνητους στην πλειοψηφία δημοσιοκάφρους που κατασυκοφαντούν, διαστρεβλώνουν τους αγώνες των κατοίκων. Άρθρα σε μεγαλοεφημερίδες -δάκτυλους της κυβέρνησης προδοτών και των μεγαλοκαρχαριών που αναλαμβάνουν με ψεύτικους διαγωνισμούς απαρχαιωμένα έργα, ληστρικά προς το δημόσιο (βλ. άρθρο της Παναγιωταρέα στα ΝΕΑ για το οβριόκαστρο). Τεχνολογία στην υπηρεσία της βαρβαρότητας των δήθεν σοσιαληστών(sic), των δήθεν "αντιεξουσιαστών στην εξουσία" και του υπόλοιπου συρφετού καθυστερημένων. Χρήση χημικών, δακρυγόνων και ασφυξιογόνων, όπου αυτά είναι καρκινογόνα για την υγεία των πολιτών όπως και έχουν καταργηθεί από το σύνολο του πολιτισμένου κόσμου ως μέθοδοι ανορθόδοξου και δολοφονικού πολέμου, παρέα με χημικά, βιολογικά και πυρηνικά οπλα. Όπως αυτές οι ουσίες που εκτοξεύουν τα μισθοφόρικα και ένστολα ανδρείκελα των καταπατητών και λαοπλάνων έχουν χρησιμοποιηθεί για γενοκτονίες λαών και έχουν απαγορευτεί από διεθνείς συμβάσεις (βλέπε γενοκτονία κούρδων από Saddham Hussein). Όμως στην χώρα της αρπαχτής και της νόμιμης ασυδοσίας όλα είναι εφικτά και εφαρμόσιμα τα δέοντα. Live your myth in Greece...

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, χρησιμοποιήθηκαν οι λεγόμενες "αύρες" ειδικά υδροφόρα κανόνια νερού, τεθωρακισμένα της ΕΛΑΣ εναντίων πολιτών, αγροτών στην πλειοψηφία τους, κάτι το οποίο είχε να εφαρμοστεί κατασταλτικά από την μίζερη επταετία της χούντας. Δειλά δειλά βέβαια, αλλά πλέον κανείς δεν τρέφει αυταπάτες ότι το "μέσον" αυτό θα χρησιμοποιηθεί εναντίων διαδηλούντων φοιτητών, μαθητών, γέρων συνταξιουχων και οποιουδήποτε άλλου ο οποίος απαιτεί τα νόμιμα τον καιρό μιας παράνομης και εξαπατούσας κυβέρνησης. 

Ε, βέβαια, στην τελική και σύμφωνα πάντα με τις εξαγγελίες και τις βαρύγδουπες δηλώσεις του τσίρκου της λ.Αμαλίας "η χώρα διέρχεται μίαν κρίσην"...

Ξανά, λοιπόν, live your myth in Greece...

Εννοείται ότι τα οδοφράγματα της Κερατέας είναι άλλη μια από τις πολλές πρόβες τζενεράλε που προβαίνουν οι κατασταλτικές δυνάμεις σε περιόδους όξυνσης της λαϊκής αντιπαράθεσης ενάντια στους αρχιλήσταρχους με τα κοστούμια. Ενάντια σε όλους αυτούς που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Να είστε σίγουροι ότι οι ματατζήδες - ασφαλήτες(sic) - ομάδες δελτα/διας και ο λοιπός συρφετός των ένστολων περιθωριακών είναι πανέτοιμος για την 15η Δεκέμβρη και για κάθε άλλη ημερομηνία. Καλοεκπαιδευμένη και αφιονισμένη στρατιά μισθοφόρων, με τον εγκέφαλο και το σώμα τίγκα στα στεροειδή και στις μισαλλόδοξες ιδέες περί "σωφρονισμού", "ανθελληνικών δακτυλίων που έχουν σκοπό την αποσταθεροποίηση", των "πατερούληδων κυβερνώντων" που "οι λαοπλάνοι θέλουν να καθαιρέσουν", "των απλυτων κωλοπαιδων που άλλη δουλειά από το να σπάνε δεν έχουν" (ενω εσείς έχετε εκτός από το να βαράτε τους γονείς και τα παιδιά σας) και με μια αρρωστημένη, ανώμαλη ιδέα περί επιβολής του νόμου. Όσοι βέβαια δεν έχουν καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα από τις κρεατίνες και σκέφτονται ίσα ίσα για να είναι υποχείρια. Οι υπόλοιποι απλά ενδίδουν στις πρωτόγονες ορέξεις τους περί σαδισμού και χουλιγκανίστικης εκτόνωσης πάνω σε αυτό που δεν θα μπορέσουν να γίνουν ποτέ: Άνθρωποι

Ας μην έχετε αμφιβολία: Στα οδοφράγματα της κερατέας δεν βρίσκονται ούτε τρομοκράτες, ούτε εμπρηστές, ούτε οι "γνωστοί άγνωστοι" που τόσο αγαπούν τα αστικά ΜΜΕξαπάτησης να αναφέρονται. Βρίσκονται αγρότες, οικογενειάρχες, μαθητές, επαγγελματίες, τεχνίτες, μεροκαματιάρηδες, εργάτες, δάσκαλοι, υπάλληλοι, άνεργοι, φοιτητές, γέροι, νέοι, παιδιά, μητέρες, παππούδες, εγγόνια, μέχρι και ιερωμένοι, κοντολογίς ο κάθε ένας από εμάς. Παρόλα αυτά αντιμετωπίζονται από την φυσική και πολιτική ηγεσία της αστυνομίας ως ορδές ποινικών που σκοπό έχουν την δολιοφθορά, την αντίσταση κατά της αρχής (να ήταν νόμιμη αυτή και το συζητούσαμε) και (άκουσον άκουσον!!) την παρακώλυση συγκοινωνιών! Την ίδια ώρα που φυσική και πολιτική ηγεσία της γΕΛΑΣ καταστρατηγεί συνταγματικό δίκαιο, νόμους διαχείρισης περιβάλλοντος, νόμους διαχείρισης αρχαιοτήτων, ηθικό δίκαιο. Βέβαια, σε μια χώρα όπου η αποχουντοποίηση καταντά ανέκδοτο, καταφέρθηκε αυτό που κατέστρεψε την καριέρα της χούντας των συνταγματαρχών: το να καταστεί το σύνταγμα ένα παλιόχαρτο!

Μην πέφτετε στην παγίδα που σας θέλουν να πέσετε. Δεν θέλουν να κατασκευάσουν ΧΥΤΥ αλλά ΧΥΤΑ. Θέλουν να εφαρμόσουν μια αμφιβόλου απόδοσης τεχνική διαχείρισης απορριμμάτων και όχι υπολειμμάτων, όπως διατείνονται και κακαρίζουν στα κανάλια και στον τύπο, η οποία είναι προς κατάργησιν σύμφωνα με τις κοινοτικές οδηγίες. Την ίδια ώρα όπου οι κάτοικοι έχουν καταθέσει ολοκληρωμένο εναλλακτικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων ολόκληρης της λαυρεωτικής με επιστημονικό αντίκρυσμα. Προσπαθούν να θέσουν το ψευδο-δίλημμα των προστίμων της κομισσιόν με σκοπό να κρύψουν κυριολεκτικά τα σκουπίδια κάτω από το χαλί. Το "χαλί" όμως ζει και αναπνέει και δεν θα τους το αφήσουμε βορά στα προδοτικά σχέδιά τους. Το οβριόκαστρο δεν είναι χωματερή ούτε θα αφήσουμε να γίνει. Είναι ένας χώρος ιστορικός, με αρχαιολογικά ευρήματα, αναγνωρισμένος (ΦΕΚ 107/Β/29-12-1995). Είναι τόπος όπου υπάρχει πηγη και περνά το υδατόρευμα Μουζάκι, που με τις πολλές απολήξεις του αγκαλιάζει ολάκερο τον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής. Η περιοχή ανήκει στην ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής που έχει χαρακτηρηστεί ως "Τοπίο Ιδιαιτέρου Φυσικού Κάλλους" (ΦΕΚ 852/Β/03-09-1980). Η περιοχή είναι πλούσια σε ορυκτά,τόσο σε ποσότητες,όσο και σε ποικιλία μεταλλευμάτων. Επίσης υπάρχουν αρχαίες μεταλλευτικές στοές (υποχρέωση χωροθέτησης εκτός μεταλλοφόρων εκτάσεων). Η περιοχή είναι κηρυγμένη αναδασωτέα από το 1980, ή μάλλον ήταν, αφού ο τότε περιφερειάρχης Αττικής, αποφάσισε και διέταξε "άρση της αναδάσωσης" τον Αύγουστο του 2007, την ώρα που όλη η Ελλάδα καιγόταν.... (υποχρέωση χωροθέτησης εκτός αναδασωτέων εκτάσεων). Μέσα στον προτεινόμενο χώρο υπάρχει νόμιμη κατοικία. Το σεισμικό ρήγμα της περιοχής τέμνει κάθετα τον προτεινόμενο χώρο (υποχρέωση χωροθέτησης " μη ύπαρξη Γεωλογικού Ρήγματος").

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΝΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΝΙΕΡΑ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΕΞΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟ ΑΡΧΙΛΗΣΤΗ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ -όσοι είναι πράσινοι θα χρησιμοποιηθούν για αναδάσωση στα καμμένα, οι υπόλοιποι δολοφόνοι δρόμο.
ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ? ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!

Όπως είπε και ένας αγρότης κατά τη διάρκεια συμπλοκών μέσα στα χωράφια: 
"Εμείς είμαστε Αρβανίτες"....





"...γιατί εμείς οι χωριάτες, όταν μας πιάνει λύσσα, βαράμε και τα εικονίσματα." (Ruzzante, πρόλογος χωρικού στη La Moschetta)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου