Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Αναδημοσίευση -συναυλία & χάρτης

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010


ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΣΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣΌπως καταλαβαίνετε, είναι λίγο δύσκολο να ανέβουμε αυτή τη στιγμή στο Οβριόκαστρο, αλλά σύντομα θα το καταφέρουμε. Αυτό είναι υπόσχεση. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον κόμβο Μητραντώνη, που είναι η ΤΡΙΤΗ ΕΙΣΟΔΟΣ της Κερατέας, για όσους έρχονται από Αθήνα και δεν περάσουν μέσα από την Κερατέα. Όσοι περάσετε μέσα από την πόλη, ευθεία προς Λαύριο.


Όσοι έρθετε από Αττική Οδό, τα σκάσετε δηλαδή στους γνωστούς αγαπημένους μας, είναι πολύ εύκολο να φτάσετε Κερατέα. Το μόνο που έχετε να κάνετε στην έξοδο του αυτοκινητοδρόμου στο Μαρκόπουλο είναι να συνεχίσετε ευθεία και θα φτάσετε στην Κερατέα.

Αυτό θα συμβεί εάν δεν έχει μπλόκο στα Καλύβια, μετά το Μαρκόπουλο. Αν υπάρχει μπλόκο, σύνηθες αυτές τις ημέρες, αναγκαστικά περνάτε μέσα από τα Καλύβια και βγαίνετε από την πλατεία των Καλυβίων στο άλλο φανάρι Καλυβίων-Κερατέας, κάνετε δεξιά και συνεχίζετε ευθεία.

Αν χαθείτε, ρωτήστε τους ντόπιους, θα προσανατολιστείτε εύκολα.

Όσοι έρθετε από παραλία μπορείτε να έρθετε είτε από Βάρης-Κορωπίου, Μαρκόπουλο και μετά ευθεία για Κερατέα, είτε από Λαγονήσι, Καλύβια και δεξιά για Κερατέα.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΚΕΡΑΤΕΑ, ΜΕΤΑ ΔΕ ΧΑΝΕΣΤΕ...

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ:

Χειμωνιάτικο ντύσιμο, κάποιο σνακ(αν και κάτι θα φτιάξουν για μεζέ, όπως κάθε βράδυ), αναψυκτικά, μπύρες, ποτά, νερά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΧΙ ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ

ΜΟΝΟ ΚΟΥΤΑΚΙΑ

ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ

ΜΟΛΟΤΩΦ :)

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ

για όποια διευκρίνιση στο mail μας antixyta.blogspot@gmail.com

και στο τηλεφωνικό κέντρο του δήμου 2299066840ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου